Letní osvěžení

by - července 23, 2014

Před pár dny mě zastoupení firmy Radox oslovilo, jestli se nechci podílet na letním projektu "osvěžující letní koláž". S radostí jsem přijala, protože cokoli co ochladí se v těchto horkých dnech hodí a už samotné focení osvěžující bylo. Když mi doma zazvonil kurýr, byla jsem překvapená, co  všechno se v balíčku, který měl focení zpříjemnit, ukrývalo. Už ze samotného obsahu sálalo energizující osvěžení a já se rozhodla, že k němu přidám ještě něco navíc. Samozřejmě nesmělo chybět focení u bazénu, protože voda v tomto projektu prostě chybět nesměla.


K letnímu osvěžení patří drinky plné ledu, nakrájených citrusů a zdobené barevnými brčky. Nejraději mám ředěné džusy, nebo vodu s citrusy a mátou. Pitný režim je třeba dodržovat. Pokud by někomu dělalo pravidelné doplňování tekutin problémy, není nic jednoduššího, než sáhnout po ledově vychlazeném melounu, který osvěží a ještě se postará a hydrataci. Nasaďte si sluneční brýle, dejte si květinu do vlasů, drink do ruky a hned si budete připadat jako na dovolené.


Pokud by vám přeci jen bylo ze sluníčka příliš teplo, dejte si vlažnou sprchu s osvěžujícím sprchovým gelem. Radox se v tomhle vyzná a má na výběr širokou škálu vůní. Na léto bych vám doporučila ty citrusové, které vám dodají pocit nové energie. Tento s limetkou a mátou se stal mým oblíbencem.


A na závěr jeden můj typ. Nehty nalakované červenými odstíny a rty obarvené taktéž do červena se postarají o to, že budete na okolí působit svěže.

Jak se v létě osvěžujete vy? Dáváte přednost vychlazenému ovoci, drinkům a nebo ledové sprše?

You May Also Like

33 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.