Moje ranní péče o pleť

by - srpna 01, 2014

Před více jak měsícem jsem psala článek o novém kosmetickém objevu, bio kosmetice Inlight. Produkty této značky jsem si zamilovala, pořídila jsem si plné balení a výrobky se staly nedílnou součástí mé každodenní péče o pleť. Nejsou ale jedinými pomocníky, které používám, proto jsem se rozhodla představit vám v pár článcích mé stálice.

Dnes se podíváme na péči, kterou věnuji své pleti každé ráno. Nečekejte u mě žádné zdlouhavé procedury a tuny produktů. Po ránu si vystačím pouze s dvěma. Pleť si nejdříve přetřu vatovým tampónkem s micelární vodou Bioderma. To mě zaručeně probere a osvěží. Tuhle micelární vodu používám už opravdu dlouho a jsem ji věrná až za hrob, prozatím.



Následně aplikuji s pár kapkami vody denní olej Inlight. Ten mou pleť hydratuje, vyživí a zanechá ji jemnou a rozzářenou. Tohle zlato v lahvičce obsahuje mimo jiné jojobový olej, který normalizuje kožní maz, takže je vhodný pro všechny typy pleti a pupalkový a levandulový olej, které se postarají například o regeneraci. Šípkový olej pak pleť vyživí, pomáhá hojit jizvičky a také je účinný v boji proti vráskám. Pokud chci všechny účinky znásobit, pak pleti věnuji krátkou masáž. Ona mi  za to děkuje svým zdravým a spokojeným vzhledem.

To je celá má ranní procedura, po které je má pleť připravena na make-up. O tom ale zase někdy příště.

Jak vypadá vaše ranní rutina v péči o pleť?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.