Můj týden v obraze № 31

by - srpna 05, 2014

Dostat se po stěhování do normálního režimu je zatím pořád těžké a tak trochu to odnáší i blog, což mě mrzí. Proto jsem si dala předsevzetí do nového týdne, že se polepším a maximálně se vynasnažím být opět produktivní. To jsou ale vyhlídky do budoucna.

Jaké byly mé uplynulé dny? Prožili jsme první grilování v novém a každé ráno si užívám pohledu na východ slunce. Protože však v posledních dnech pořád prší, není to ještě to kouzelné a romantické zátiší našeho bydlení, na které čekám. Aby bylo to mé čekání příjemnější, zútulňuji zatím náš domov. Doplňků doma není nikdy dost a má sestra to ví, proto mi pořídila tento krásný obraz z IKEA, po kterém jsem pokukovala už pár let. A aby těch novot nebylo málo, najela jsem na novou péči o pleť. Plně mě hýčká bio kosmetika Inlight o které jste si mohli přečíst tady a nebo tady.

Mé dny jsou momentálně hektické, náročné ale užívám se je plnými doušky. Ještě více si je budu užívat, až budu častěji v kontaktu s vámi, což se mi snad už od tohoto týdne podaří. Buďte prosím trpěliví, zůstaňte na příjmu a já se vám již brzy ozvu, třeba s novou soutěží.

Napište mi jak se máte a jak si užíváte léto.


You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.