Natura Siberica

by - srpna 15, 2014

Mou koupelnu začínají pomalu ale jistě zaplňovat bio výrobky. Nikdy jsem slovu bio nevěnovala pozornost a bylo mi tak nějak jedno jestli to na výrobku je nebo ne, ale během poslední doby se začínám čím dál víc zajímat o to, co používám za produkty.

Na internetu existuje spousta stránek, kde se můžete vzdělávat a spousta e-shopů, kde mají opravdu velký výběr. Po kosmetice Inlight jsem se rozhodla, že místo v mé koupelně bude mít i ruská značka Natura Siberica. Společnost si zakládá na ruční sklizni bylin a přísnými pravidly určuje kdy je povoleno jaké rostliny sbírat kvůli zásahu do přírody a také klade důraz na to, aby se rostlina sbírala v době, kdy obsahuje nejvyšší koncentraci blahodárných látek.

Zamilovala jsem si obaly výrobků, které jsou ozdobou koupelny. Šampón pro citlivou pokožku i krém na ruce jsem si zakoupila na biooo.cz a balíček jsem měla doma na druhý den. Úžasný servis.

Šampón obsahuje extrakt z dubového mechu, který v kombinaci s výtažky z pelyňku bojuje proti lupům a jemná čistící formule myje vlasy šetrně. Po použití šampónu jdou vlasy trochu hůř rozčesat, ale na dotek jsou tak příjemné, že těch pár tahanců ráda vydržím.

Lehký krém na ruce intenzivně hydratuje. Velmi oceňuji jeho rychlé vstřebání. Jelikož jsem naprostá sušenka, co se rukou týče, můžu říct, že jeho hydratace je opravdu dobrá. Co mi nelahodí je jeho vůně, ale dá se to přežít. Olej z lnu sibiřského, který je v krému obsažen, jak hojivé, tak i regenerační účinky. Používám ho na noc nebo hned ráno po mém zkrášlovacím rituálu v koupelně, aby mi ruce voda nevysušila.

Kosmetika Natura Siberica mě oslovila a přesvědčila, že to nejsou poslední výrobky, které od ní vyzkouším. Navíc je cenově přijatelná, takže vaši peněžence příliš nepřitíží.

Znáte tuto značku? Co vy a bio?



You May Also Like

31 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.