{Yves Rocher} Když se léto potká s podzimem

by - srpna 19, 2014

Když se léto potká s podzimem, mohlo by to vypadat asi tak, jako kombinace laků na nehty, které vám představím v dnešním článku. Mintový odstín Vert d´eau zastupující léto se spřátelilo s podzimním odstínem Vert emeraude a dohromady tvoří neobvyklou kombinaci. 

Světlejší lak na nehty v malém 3ml balení se hůře nanáší, ale při aplikaci dvou až tří vrstev se stane lesklým doplňkem šedivých outfitů, které postrádají nějaké oživení. Barva mi nesedla, protože pro mé bledé ruce to není to pravé ořechové. 

Laky se můžou chlubit malým štětečkem pro přesné nanášení. Celkově mi je tohle malé provedení sympatické, protože mám jistotu, že pokud se mi barva líbí, lak mi nevyschne a nebo jej stačím vypotřebovat dřív, než začne gumovatět.

O líbivosti můžu mluvit u tmavě zeleného odstínu, který unosím právě na podzim. Jeho výhoda je i to, že vydrží s přehledem tři dny, takže nemusím každý den kontrolovat nehty a svůj čas trávit jeho novou aplikací pro pěkný vzhled. Pro líné podzimní dny ideální.

Tyhle malé laky Luminelle jsou k dostání v deseti odstínech a ačkoli jsou prezentovány jako letní odstíny, já osobně bych tři z nich označila právě za podzimní.

Který odstín by se vám líbil mít doma ve sbírce? Já bych nepohrdla odstínem Bleu aquarelle.

You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.