{Mixit} Nejen ranní mlsání

by - září 14, 2014

Občas při snídani uvítám nějakou tu změnu. Ovesné kaše, míchaná vajíčka, lívance a tousty tak ráda vyměním za nějaké to zobání, které si můžu dát do mléka nebo bílého jogurtu. Protože však nemám ráda klasické müsli, které obsahuje sušené ovoce a ještě hůře rozinky, tak jsem velmi ráda za to, že na našem trhu funguje Mixit, kde si můžu namíchat to, co mám ráda.


Tentokrát jsem sáhla po vláknině se špetkou skořice, celozrnných pohankových lupíncích, pistáciích a polštářcích s kakaovou náplní. Až na tu vlákninu jsem si byla jistá, že budu spokojena, proto jsem při otevírání tubusu tak trochu váhala a čekala jsem jaké to bude. A výsledek? Je to dobrota a myslím, že budu své vajíčka obměňovat častěji. Navíc mi to chutná i za sucha, takže když mě bude honit mlsná, stačí si odsypat do mističky a chipsy se můžou jít bodnout.



A aby to mé snídaní nebylo nudné, přizvala jsem svou sestru. Ta si zvolila směs z čokokuliček s čokoládovými hoblinkami, ovesnými vločkami a pšeničnými lupínky. Navíc si přidala hrstku kokosových lupínků a švestky. Tahle kombinace pro mě nebyla to pravé ořechové, ale to je ta výhoda Mixitu, že si každý vybere to, co má rád. Názor mé sestry si můžete přečíst na jejím blogu.

A jak naše společné snídání probíhalo? Tak na to se už můžete podívat sami. Dobré jídlo, dobrá společnost, já byla naprosto spokojená.

Co nejraději snídáte vy? Kdo si objednává na Mixit a co byste mi pro příště doporučili?

You May Also Like

24 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.