Můj týden v obraze № 37

by - září 16, 2014

Minulý týden byl skvělý. Ani ne tak z důvodu, že jsem měla několik dní volno, ale proto, že byla u mě na několik dní má sestra. Užily jsme si i s jejím přítelem spousty zábavy (toho jste si mohli všimnout i v článku o našem společném snídání). Přivezli mi navíc úžasnou krabici na čaje, takže mám další kousek do domácnosti, který se k nám bude skvěle hodit.

Jenže nic netrvá věčně a když jsem se musela s návštěvou rozloučit, zajídala jsem stesk mými oblíbenými sušenými rajčaty, rajčatovou polévkou a chvilkami strávenými ve společnosti Stacie.

Abych ale netrávila poslední hodiny, které zbývaly do konce týdne /víkendu/, jenom pojídáním a válením se, vyrazili jsme s přítelem a přáteli na biodožínky, které byly mou návštěvou poctěny poprvé a naposledy. Ano, byly tam stánky s bio kosmetikou, což bylo něco pro mě, ale přišla mi to jako jedna velká marketingová akce a honba lidí za mini ochutnávkou - a já čekala něco víc "lidského".

Nic však nemění na tom, že uplynulé dny byly skvělé, užila jsem si je a o poslední třešničce na dortu, kterou jsem minulý týden zažila, vám napíši ke konci týdne. Takže zůstaňte na příjmu.

Byl někdo z vás na biodožínkách? A kdo má slabost pro sušené rajčata, stejně jako já?



You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.