Můj týden v obraze № 38

by - září 25, 2014

Miluji víkendy. Mám celých 48 hodin na to, abych je využila podle svého. Můžu si dlouho pospat, dopřát si hodinovou snídani, trávit čas někde na výletech a takto bych mohla vymýšlet aktivity do nekonečna. Nejlepší víkendy jsou však ty, které trávím se svou rodinou.

Jinak tomu nebylo ani teď. Během dvou dnů volna jsme s přítelem a mými rodiči obdivovali skvostné auta, kde jsem si vybrala minimálně dva kousky, kterými bych se chtěla projet. K mé smůle mi to však nebylo umožněno. Také jsme si dopřáli několik dobrot a následně spoustu pohybu na čerstvém vzduchu a já stihla zajít i na houby, takže jsem nadšená, že mě houbařská sezóna neminula. Samozřejmě jsem pak svůj úlovek musela také ochutnat, takže smaženice na sebe nenechala dlouho čekat. 

Celý víkend jsme pak zakončili ochutnáváním burčáku. Abych však neotálela, poctivě jsem i během těchto dnů testovala výrobek o kterém vám brzy napíši. Jen si musím dát ještě pár dnů na to, aby byl můj úsudek střízlivý a nebyl ovlivněn burčákovým opojením.

Kdo už ochutnal letošní burčák a miluje houbařskou sezónu stejně jako já?


You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.