{natura siberica} živé vitamíny pro vaše tělo a vlasy

by - září 29, 2014

Po mém prvním vyzkoušení ruské kosmetické značky Natura Siberica, kdy jsem sáhla po šampónu a krému na ruce, jsem si tentokrát vzala na paškál živé vitamíny pro tělo a vlasy. Zaujalo mě už jen to, že se s tím člověk může "namazat" od hlavy až k patě, a to doslova. 


A o co tedy jde? V lahvičce se sprejovým aplikátorem se nachází hydratace pro vaše tělo i vlasy. Lehce oranžový, vodnatý gel s kuličkami a špetkou třpytek se po nanesení stane vodovým přípravkem, který se ihned vstřebá a zanechá vaši pokožku tak jemnou, že budete žasnout a budete toho chtít víc. A když k tomu přidáte úžasnou, lehkou, příjemnou a naprosto dokonalou vůni, tak budete v pasti a všechny své hydratační přípravky odložíte stranou, dokud nedosáhnete samotného dna této lahvičky. 


Pokud si dáte vitamíny do vlasů, budou svěží a voňavé. Nepřišla jsem na nic, co bych tomuto výrobku vytkla. I cena je příjemná. Částka 229,- vaši peněženku nezruinuje a za ty účinky to vážně stojí. Za tuto cenu dostanete 125ml tohoto zázraku, který vám vydrží podle toho, jak rychle se stanete na výrobku závislými.

Už jste vyzkoušeli něco od této značky? A máte případně někdo zkušenost s těmito živými vitamíny?

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.