{santini} Anastasia & Christian

by - září 26, 2014

Není tomu tak dávno, co téměř celý svět zaplavila mánie jménem Padesát odstínů. Trilogie byla lidmi oblíbená a vzbudila takový zájem, že se v únoru 2015 dočkáme i premiéry filmu 50 Odstínů šedi.

Česká firma Santini při této příležitosti vyrobila parfémy Anastasia a Christian, které jsem měla možnost otestovat. Parfémy jsou vyrobeny z kvalitních francouzských surovin a jako třešničku na dortu obsahují feromony. Anastasia, jejíž tváří je modelka Aneta Vignerová, je sladká a podmanivá vůně, která je přitom stále trochu svěží. Když jsem v popisu parfému viděla pivoňku a frézii, bylo mi jasné, že to bude pecka. Ze začátku jsem byla trochu skeptická, protože ihned po nanesení je vůně trochu silná, ale po chvíli se krásně zjemní a pak si užíváte její pravou tvář. 


Christian se mi bude těžce popisovat. Ačkoli je chvílemi vůně dřevitá, přesto tam cítím i mírně nasládlé ovoce a nakonec i energickou svěží vůni. V podstatě mi je ale jedno co v ní je, protože když ji přítel testoval, byla jsem z toho paf. Nevím, jestli to bylo samotnou vůní nebo těmi feromony, ale každopádně jsem ji příteli zakázala používat bez mé přítomnosti, protože nebudu riskovat, že se mi jednou domů vrátí se zástupem žen, které bych pak musela odhánět.




Kdo z vás se chystá v únoru do kina? Ačkoli jsem byla s obsazení zklamaná, stejně mě zajímá, jak bude kniha pojata na filmovém plátně, takže já do kina vyrazím.

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.