{Triola} Jsem jako ty

by - září 17, 2014

Triola je značka spodního prádla, která má u mě v šatníku své stálé místo. Zatím mě nezklamala a vždy jsem našla skvěle padnoucí spodní prádlo v potřebné barvě, s kvalitním střihem a materiálem a hlavně dlouhou životností. Co si budeme povídat, ale i já občas hodím podprsenku do pračky s ostatním prádlem a nechce se mi věnovat ji speciální péče, takže potřebuji, aby něco vydržela.

Tentokrát jsem do malého obchůdku nedaleko metra Florenc zavítala s tím, že musím najít podprsenku pod novou lehce průsvitnou halenku v červeném odstínu. Aby mé hledání bylo příjemnější, stavila jsem se po cestě i na dobrou kávu s cheesecakem a pak už jsem se pustila do zkoušení za asistence ochotných zaměstnanců této značky. 

Do oka mi padla podprsenka z kolekce Like You v letním tónu ruby pink, jejíž ramínka se dají zafixovat na zádech do kříže. Navíc se od velikosti odvíjí i počet háčků na zapínání (dva, nebo tři), což zajistí pohodlí při nošení. A aby toho nebylo málo, tak flexi kostice se přizpůsobí každému vašemu pohybu.  Zvolala jsem třikrát hurá, když jsem ji oblékla a zjistila jsem, že mi sedí. Domů jsem odcházela spokojená a už teď se těším na to s jakými novinkami nás Triola do budoucna překvapí a až si půjdu zase nějaký ten pěkný kousek vybrat. 

Pokud by vás zajímala celá nabídka, mrkněte na e-shop, kde najdete spodní prádlo všech velikostí a věřím, že si vybere každá z vás. 

Kam chodíte spodní prádlo nakupovat vy? Dáváte si záležet na tom, aby bylo prádlo kvalitní?



You May Also Like

34 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.