{inspirace} Pro dlouhé večery

by - října 31, 2014

Období podzimu s sebou přináší dlouhé, chladné večery, které jsou pro mě ideální na to, zachumlat se do deky s oblíbenou knížkou, uvařit si čaj, zapálit si svíčku a jen tak relaxovat.

Poslední dny trávím ve společnosti Cecelie Ahern, která napsala dokonalé dílo jménem P.S. Miluji tě. Při filmovém trháku jsem vypotřebovala ne jeden balíček kapesníků, když jsem tedy v knihkupectví uviděla knížku, bylo jasné, že bych za ni dala i své poslední drobné. Jakmile se dostanu za poslední stránku, tak bych ráda vystřídala romány za trochu jiné téma. Ve svém hledáčku mám Snídani u Florentýny. Musím říct, že dopolední jídla mi dělají největší problém, co se nápadů týče, a tak si dokážu představit, jak celou noc plánuji, co dobrého si dopřeji, jakmile se probudím.



Aby to čtení bylo příjemné, nesmí chybět jakákoliv svíčka. Můžete si dopřát stylovou Yankee Candle, designovou od Parks London, které jsou vyráběny ze 100% přírodního materiálu a nebo úplně jednoduchou, kterou prodává třeba Ikea.
Při čtení knížky je u mě naprostou nezbytností hrnek s čajem. Můj růžový s květinou už znáte z desítek fotek na facebooku a instagramu, kde sklízí úspěch, a proto jsem pro vás vybrala jako inspiraci podobné kousky, tentokrát z Bella Rose.

Jako poslední věc pro vaši pohodu bych vám doporučila nějaký pěkný polštářek, který poslouží nejen jako dekorace, ale hlavně jako podpěrka, až nebudete po pár minutách či hodinách vědět, jak se uvelebit, aby bylo vaše čtení příjemnější. 

Jak si chladné večery zpříjemňujete vy? Nezapomeňte třeba i na kousek něčeho dobrého, co vám zaručeně zvedne náladu. 

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.