Mé podzimní novinky nejen v šatníku

by - října 17, 2014

Nevím čím to je, ale v podzimním období utrácím nejvíce. Za boty, za svetry, za doplňky a za cokoli dalšího, co mi padne do oka. Možná je to tím, že miluji podzim a obchody jsou tomuhle období přizpůsobeny nejen kolekcí, ale i výzdobou a mě to láká.

Dnes mám pro vás první část nových kousků, které u mě domy přibyly. Popravdě ani vše ukázat nemůžu, protože by to byl několikadílný seriál a tak vyberu vždy jen ty kousky, které považuji za opravdu top úlovky.
Mezi první patří nádherný vínový svetr z C&A, který objevila Verča a nemohla jsem ho tam nechat. Svetrů není nikdy dost. Tenhle krásně zahřeje a navíc mi jeho barva lichotí. Pro oživení různých svetrů, roláků a košil jsem zvolila masivní náhrdelník, který jsem ulovila na Ebay. Doma mi přistál téměř světelnou rychlostí a naprosto v pořádku, takže se u prodejce poohlédnu ještě po nějakém kousku.

Protože na podzim volím výraznější doplňky, ubírám na malování. Neodpustím si však červenou nebo malinově-růžovou rtěnku. A aby ani oči nepřišly zkrátka, ozdobuji je nejčastěji linkou. Tahle tužka na oči od Avonu v odstínu Mocha Flash je v ideálním odstínu, který oči zvýrazní a přitom lehce doplní červenou rtěnku. Už se vidím, jak si kráčím mezi popadaným listím s rudými rty, v nové šedé sukni, kterou jsem ulovila v Lidlu a představuji si, jak mě večer při setkání s přáteli ozdobí krásný náhrdelník z Orsay v přírodních odstínech.


Podzim prostě miluji!

Jaké kousky si na podzim pořizujete vy? Také se umíte i v těcho dnech zasnít nad něčím pěkným, nebo berete rozmanité podzimní dny jako přítěž?

You May Also Like

31 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.