Můj týden v obraze № 40 & № 41

by - října 13, 2014

Dlužím vám dva souhrny mého týdne, proto mám pro vás dnes dvojitou nálož fotek. Přináším malou ochutnávku a náhled do našeho bydlení, které mi v posledních dnech zabírá nejvíce času, nepočítaje práci. Na zahradě se mi rozkvetly nádherné chryzantémy a musím říct, že bez nich by byl podzim smutný a považuji je skoro za povinnost každé domácnosti. Vedle šípku, vřesu, keříků a břečťanu jsou jejich nádherné, barevné květy symbolem podzimních měsíců.

Jsem ráda, že se v posledních týdnech celkem vydařilo i počasí, takže jsme mohly se Stacie chodit běhat a nevracely jsme se domů jako čuňata od bláta. A když už bylo škaredě, zpříjemnila jsem si chvíle vonnými vosky od Yankee Candle (děkuji Veru).

V těchto dnech nemám příliš náladu na to, trávit dlouhé minuty líčením a tak sahám téměř denně po bb krému, pudru, paletce na obočí a řasence. Celý make-up vyšperkuji výraznou rtěnkou, kterou jsem si zapomněla v práci, takže na fotce chybí (někdy příště vám ji ukážu).  Po ránu si dopřávám svou dávku dobré kávy a po večerech hledám inspiraci pro naše bydlení. Se sklenkou vína to jde lépe. No a pokud už nějakou tu inspiraci najdu, vydám se na nákupy a koupím nějakou tu maličkost, jako třeba můj vytoužený stolek Hemnes z Ikey (tohle sice není maličkost, ale člověk si musí dělat radost).



Jak trávíte podzimní dny vy? Čím si děláte radost a jak zaplňujete sychravé dny, které nás občas potkají?

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.