Adventní čas

by - listopadu 27, 2014

V dáli hraje Bing Crosby a jeho White Christmas a hned po něm následuje Dean Martin s Let it Snow!. Klasika, která neodmyslitelně patří k předvánočnímu času. U poslouchání hudby popíjím horkou čokoládu, jsem zabalená v měkoučké krémové dece a prohlížím si vánoční obrázky na Pinterestu. Ty, co se mi líbí si ukládám do mých složek, které  najdete pod JBYbyPetra a výběr těch, které mi připomínají přicházející adventní čas vkládám do tohoto článku. 


Venku je mráz, který jemně bičuje mé tváře a v dáli vidím světýlka, které mi oznamují, že je nejvyšší čas začít zdobit můj domov. Zvolím letos klasický adventní věnec, nebo upřednostním jednoduché svíčky s minimem dekorativních prvků? Sama ještě nevím. Co ale vím jistě je to, že se těším až vzplane sirka, která probudí první svíčku k životu a začne nám tak vánoční odpočet.





Nezůstane však jen u interiéru. Již v pátek si jdu vyrábět svůj velkolepý věnec na dveře, který každému v ulici oznámí, že my už se na Vánoce těšíme. Uvidíme jaký bude k dispozici materiál. Vím, že se chci držet jednoduchosti a použít odstíny bílé a krémové. Snad se povede a já jej budu moci se vší parádou pověsit a nafotit vám ho.

A co dalšího pro mě znamená letošní adventní čas? Domečky, které ožijí díky svíčkám nebo světýlkům, velké papírové hvězdy (letos mi jedna svítí v okně), minimalistické květinové dekorace a polštářky, které dodají domovu to správné útulno.




Já jsem vánočně zcela naladěna a doufám, že vy už taky. Jakou plánujete vánoční výzdobu? Napište mi, jaká barva u vás o Vánocích převládá a jestli dáváte přednost klasické výzdobě nebo zkoušíte i něco nového.

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.