Kapka štěstí od Eppi

by - listopadu 28, 2014

Pamatujete si na scénu z Pretty Woman, kdy Julia Roberts dostala krabičku se šperkem a Richard Gere ji plácl laškovně víčkem přes prsty? Tuhle scénu miluji a tak nějak jsem se cítila já, když jsem obdržela zásilku od Eppi.

Na jedné straně nádherné balení, které mě lákalo k tomu otevřít rychle a nedočkavě krabičku, na straně druhé obálka, která na mě "křičela", abych nejdřív otevřela ji a ještě se trochu napínala. Vždyť šperk mi přece nikam neuteče a moment překvapení, prvního pohledu, doteku a vyzkoušení se nesmí uspěchat.

Obálka v sobě schovávala milý dopis a velká moudra o tom, jak se o šperk starat a čemu se vyvarovat. Po přečtení všech těch přínosných řádků jsem byla připravena sáhnout po krabičce s puntíky a zelenou mašlí a odkrýt ten poklad, co se ukrýval uvnitř.

Stříbrný náhrdelník se smaragdovou slzou, která by měla díky svému tvaru přinášet štěstí, Tato sytě zelená kapka je jemným a přitom osobitým doplňkem, který mě zdobil už při mých vánočních nákupech a určitě vám ji ukážu v akci co nejdříve.


Myslím, že jsem našla šperk, který se stane stálicí mezi doplňky. Já si jdu hýčkat tu svou kapku štěstí a vy zůstaňte naladěni na vlně mého blogu, protože již brzy si i vy budete moci zažít ten pocit, kdy budete plní nedočkavosti držet v ruce jednu krabičku s pokladem.

Máte rádi šperky? Kupujete je svým blízkým k Vánocům?


You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.