Malé podzimní radosti

by - listopadu 07, 2014

Není tomu tak dávno, co jsem toužila po hnědých podzimních botách a náramku. Po věcech, které by udělaly můj podzim krásnější, příjemnější a hlavně by ozdobily i mě. A jak jsem si přála v jednom z minulých článků, tak jsem si také splnila.

V CCC jsem ulovila mé botky samochodky, které jsou i přes trochu vyšší podpatek neskutečně pohodlné. Miluji jejich ozdobné pásky, lehký kožíšek uvnitř, který mi zahřeje nohy pokud klesnou teploty a také miluji jejich barvu. Byla to láska na první pohled.


K botám se skvěle hodí náramek, který jsem ulovila na Ebay. Vypadá úžasně, byl u mě doma neskutečně rychle a stal se mým oblíbeným doplňkem. Jediné co bych vytkla je to, že ze začátku je trošku neforemný, ale časem se ruce přizpůsobil a teď už je vše v pořádku. Hnědá barva v kombinaci se zlatou a béžovou jsou pro podzim ideální.


Poslední novinkou u mě doma je rtěnka Ultra Color Bold od Avonu v odstínu coral burst. Červené odstíny jsem si zamilovala a doma jich mám už pár. Tenhle je výjimečný tím, že má lehký nádech oranžové, ale jen tak nepatrný, aby se odlišoval od klasické rudé. S nanášením není problém, barva je na rtech krásně sytá. Díky vyživujícím olejům a vitaminu E je na chladnější dny jako dělaná. Rtěnka je jemně lesklá a vydrží. U mě přečkala v jisté míře i sprchování.


Pokud bude víc takových věcí, které mi budou dělat radost, bude to paráda a ani ty dlouhé večery mi náladu nezkazí. A kdyby na mě přeci jen ta špatná nálada přicházela, uvařím si horkou čokoládu, obleču si teplé ponožky a vezmu si jednu z oblíbených knížek.

A abych vám ukázala produkty také v akci, mrkněte na video.

 

Co vám udělalo v posledních dnech radost?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.