Moje večerní péče o pleť

by - listopadu 06, 2014

Je po desáté hodině večer a já si říkám, že bych měla jít spát. Jenže uběhne pár minut (desítek minut) strávených na instagramu, pak proběhne pravidelné večerní psaní s mou sestrou a najednou je po jedenácté a to už jsem vážně zralá na to, abych šla rovnou do postele.

Jenže to bych nebyla já, abych předtím nenavštívila koupelnu. Ať se děje cokoli, bez vyčištěných zubů a odlíčené pleti nejdu spát. Beru tedy do ruky bio čistící pleťový balzám Inlight a jemně si s ním promasíruji obličej. Jeho božská vůně je omamná a tak nějak mě hřeje. Myslím, že za to může rozmarýn a zelený čaj, jedny z ingrediencí tohoto pomocníka.


Nejraději bych si vůni užívala celou noc, ale taky potřebuji spát. Sahám tedy po micelární vodě od Biodermy a vatovými tampónky dočišťuji pleť. Je svěží, čistá, hebká a voňavá. Tahle zelená lahvička mě doprovází už nějakou tu dobu a je mou společnicí i ráno. Mrkněte i na článek o tom, jakou péči dopřávám své pleti každé ráno.


Poslední krok v mém rituálu je bio noční balzám, taktéž od Inlight. Mou pleť hýčká měsíček lékařský, výtažky ze semen mrkve a makadamový olej. Zavírám kelímek a odebírám se ke spánku. Spokojená, voňavá a s představou, jak se má pleť přes noc mění k lepšímu. Jedinou chybičku však moje večerní péče má, nemusela by končit téměř o půlnoci, ale klidně o hodinku dříve, aby se o mou krásu postaral i dlouhý spánek.


Jak vypadá vaše večerní péče? Máte nějaké oblíbené produkty? Odličujete se poctivě opravdu každý den?

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.