Můj týden v obraze № 46

by - listopadu 17, 2014

Znáte ten pocit, kdy vás nemoc přepadne v tu nejméně vhodnou chvíli? Takové to, když se těšíte na tři dny volna, které máte naplánované a pak vám všechno pokazí zvýšená teplota, kašel a rýma? Ano, právě tato trojka se rozhodla, že mi bude dělat společnost několik dní. 

Nicméně jsem se překonala, vzala si svou dávku vitamínů a jeden bod z celého plánu jsem dodržela. Nákupy do našeho nového bydlení. Chtěli jsme s přítelem využít volno k dalšímu zařizování prázdných místností a tentokrát přišla na řadu předsíň. Jaký byl náš zařizovací den se můžete podívat ve videu.


Aby ten minulý týden nebyl ale jenom o tom jak jsem byla nemocná, tak zmíním i ty příjemné věci. V týdnu jsem se zúčastnila tiskové konference Yves Rocher (o té vám napíši někdy příště), kde jsem měla tu čest poznat vnuka zakladatele této značky. Tommy Rocher byl sympatický, vtipný a taky okouzlující. Řekněte, kdo by se neuculoval, kdyby mladý a šarmantní muž spustil francouzsky?!

A okolo kosmetiky se točil v podstatě celý týden. Díky spolupráci s jedním e-shopem jste si mohli zasoutěžit o kosmetické taštičky a ani já jsem neodolala a jednu si pro sebe vybrala. Také jsem poctivě testovala vánoční edice a balíčky, o tom ale zase jindy.



Napište s kým byste se chtěli setkat vy. Je někdo, koho byste chtěli pozdravit, popovídat si s ním a třeba s ním strávit celý den?

You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.