{soutěž} Vánoce s Triolou

by - listopadu 22, 2014

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.

Vítězkou je Kajush a její koláž s červenými šaty, kterou jste mohli vidět nějakou dobu na facebooku.

Máte rádi dárky? Já ano, ráda je dostávám a ještě raději je rozdávám. A dnes jste na řadě vy, takže dárek si rozbalí jedna z vás. Díky spolupráci s Triolou, českou značkou spodního prádla, si jedna má čtenářka nadělí pod stromeček luxusní soupravu spodního prádla z vánoční kolekce.

Jak já té dotyčné závidím. Já si zamilovala černou soupravu s krajkou, takže budu muset asi vyslat Ježíška. A protože to je vánoční kolekce, tak úkol pro soutěžící bude s touto tématikou. Pro představu jsem vám tady udělala koláž outfitu pro štědrovečerní večeři, která zahrnuje i mou vybranou soupravu.

Už tušíte jak se do soutěže zapojit? 

Vytvořte také vánoční outfit, kde bude zobrazena souprava od Trioly z vánoční kolekce a zašlete mi koláž na e-mail justbeyourself@email.cz.

Obrázky můžete zasílat až do 7. prosince 2014. Do předmětu uveďte "vánoční soutěž s Triolou". Fotografie souprav máte k dispozici zde, stačí si je pro svou koláž stáhnout. A při výběru spodního prádla si dejte záležet, protože pokud vyhrajete, tak si rozbalíte právě tu, kterou použijete v koláži.

Vítězku vyberu společně se zastoupením Trioly. Přeji hodně štěstí!


You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.