{soutěž} Vyber si svou taštičku

by - listopadu 12, 2014

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!

Gratuluji vítězům!



Nevím jak vy, ale já se bez své kosmetické taštičky nikam nehnu. Mám ji neustále v kabelce a obsahuje ty nejlepší pomocníky, kteří mi v nutných situacích pomáhají vylepšit můj zevnějšek. Samozřejmě i samotná taštička mě musí reprezentovat a když ji někde vytáhnu, nesmím ji chtít skrývat, naopak se s ní chci chlubit.

A protože neznám ženu, která by neměla ráda pěkné věci, tak jsem pro vás ve spolupráci s e-shopem kosmické taštičky připravila soutěž. Na tento e-shop jsem narazila úplně náhodou, když na mě blikala reklama na facebooku. Když jsem si prohlédla jejich nabídku, tak jsem si řekla, že pro vás zkusím nějakou tu taštičku získat. 

No a jelikož se mnou komunikovala velmi příjemná slečna, mám pro vás dárky hned tři. Jediné co pro získání jedné ze tří kosmetických taštiček musíte udělat je to, že mi do komentáře napíšete, který výrobek vám v té vaší nesmí chybět



Nezapomeňte také připojit e-mail, kde vás můžu v případě výhry kontaktovat. A pokud preferujete některou ze tří zobrazených taštiček, tak mi to v komentáři nezapomeňte napsat. A aby nedošlo k nějakému omylu, soutěží se pouze o taštičky, vyobrazené produkty jsou pouze dekorace.

Všechny taštičky jsou moc krásné, sama bych nevěděla, kterou si vybrat.

Soutěžit můžete až do neděle 16.11.2014.
Hodně štěstí!

You May Also Like

75 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.