{vánoce} Tipy na dárek pro mámu, sestru nebo kamarádku

by - listopadu 19, 2014

Vánoce už pomalu ale jistě klepou na dveře a tak je na čase začít s vánoční inspirací. Nevím jak vy, ale já dost často tápu nad tím, co koupit za dárky a často se bojím, abych je nenakupovala na poslední chvíli. 

Proto jsem jako první článek zvolila tipy na vánoční dárky. Podíváme se na to, co koupit mámě, setře a nebo třeba kamarádce. Myslím, že i pro babičky by se dala spousta věcí využít a pokud se něco zalíbí vám, můžete udělat radost i sami sobě.


1. Co třeba předplatné oblíbeného časopisu? Na výběr je nepřeberné množství a vy nejlépe budete vědět, které téma bude obdarovanou zajímat. Nebo zvolíte raději knihu? Já můžu za sebe doporučit knížku Snídaně u Florentýny. A pokud má dotyčná nějaký koníček, kupte ji něco tématického. Pokud ráda vaří, peče nebo tvoří, můžete koupit silikonovou formičku.

2. Pokud sáhnete po nějaké voňavé svíčce /Yves Rocher, F&F/ nebo krásném hrníčku /La Almara/, pak také nebudete s volbou mimo. Kdo by nemiloval chvíle relaxu a právě tyhle maličkosti vytváří tu pravou atmosféru.

3. Šperky. Věc, která vykouzlí na tváří úsměv každé ženě. V dnešní době je úžasný výběr, a to jak v obchodech /Mango, Zara, Orsay, F&F/ a taky na internetu /Stoklasa, Ebay/. A pokud ke šperku přidáte ještě nějakou krásnou krabičku /H&M/, máte vyhráno.

4. Něco nečekaného. Své blízké znáte nejlépe, zkuste se zamyslet, co by jim opravdu udělalo radost, co by nečekali a nebo zavzpomínejte o čem vám třeba během roku říkali, že by se jim hodilo, líbilo a nebo by chtěli. Zvolit můžete třeba kabelku /Mango/, psaníčko, nějaký pěkný a originální zápisník, který můžete doplnit propiskou /Zoot/ a nebo opět hrníček /H&M/, který se bude perfektně hodit k osobnosti daného člověka. 

5. Stará, dobrá klasika aneb kosmetický balíček. Kosmetické firmy se těší každý rok na Vánoce až odhalí své speciální edice, které nalákají ještě více zákazníků. Tak proč toho nevyužít a nekoupit něco pěkného, co už někdo vymyslel za nás. Já osobně půjdu letos nakupovat opět do Yves Rocher a v drogerii sáhnu po kosmetice Dove, která je u nás doma oblíbená. Vy se ale vydejte kamkoli, kde to máte rádi a sáhněte po tom, co se vám bude líbit. Zaujala mě také nabídka na Zoot, kde najdete výrobky, které vypadají, jako by je člověk dělal sám doma. A pokud chcete v tomto stylu kosmetiku z kamenného obchodu, zajděte do Manufaktury. A nebo zkuste vyrobit něco sami.

Všechny uvedené věci můžete libovolně kombinovat a při výběru konkrétních kousků můžete dát na vlastní vkus. A pokud byste měli nějaký originální nápad na vánoční dárek, podělte se o něj v komentáři. Čím více nápadů si vzájemně poskytneme, tím lépe se nám budou vánoční dárky pořizovat.

You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.