{vánoce} Tipy na dárek pro tátu, bratra nebo přítele

by - listopadu 24, 2014

Když jsem publikovala článek s tipy na vánoční dárky pro vaši mámu, sestru nebo kamarádku, tak mi hodně z vás napsalo, že je pro vás těžší vybrat něco pro mužské pohlaví. A tak jsem si jednoho večera sedla a začala jsem přemýšlet, co bych vám tak mohla poradit. Čerpala jsem i z toho, co jsem sama nadělila a co udělalo mému tátovi nebo příteli radost.

1. Zkuste se zamyslet, jestli by váš partner, bratr a nebo táta neuvítal nějakou pěknou knížku. Pokud to není čtenářský typ, tak pak by se mohlo hodit třeba předplatné oblíbeného časopisu. Můj přítel miluje pořad Top Gear, takže kromě časopisu dostal jeden rok i hrníček, který jsem sehnala v Marks and Spencer.

2. I u mužů můžete dárek vyřešit kosmetikou. Potřeb na holení není nikdy dost a nějaký parfém taky neurazí. Zobrazený balzám po holení od Yves Rocher si oblíbil můj přítel a já miluji jeho vůni. Ale drogerie i e-shopy nabízí nepřeberné množství, takže záleží na vás, čemu dáte přednost.

3. Muže potěší i osobitý dárek jako třeba diář. Ty od Filofax jsou vyhlášené, ale krásné seženete i v knihkupectvích. Zvolit můžete i doplněk, pásek je vděčný a hodinky jsou třešničkou na dortu. Pokud dotyčný miluje kávu nebo čaj a nebo třeba často cestuje, můžete koupit cestovní hrnek. Na Zoot seženete tento krásný Keep Cup.

4. Ani u mužů nesmíme opomenout módu. Já osobně miluji pánské košile (F&F) a přítel dostává  pravidelně jednou za pár let zimní výbavu aby mi neumrzl, takže rukavice (H&M) nebo šála (H&M) jsou jasnou volbou. A navíc to jsou krásné doplňky. Cestovní tašku z H&M jsem tady musela taky připojit, protože je dokonalá.

5. Poslední můj typ je věc podporující koníček. Má váš táta, bratr nebo přítel nějaké hobby? Pak mu kupte něco k jeho rozvoji. Pro kutily nářadí, pro sportovce nějaká ta výbava a pro počítačové milovníky třeba novou myš. Co mají vaši blízcí rádi?

Snad vám mé tipy alespoň trochu pomůžou v nakupování vánočních dárků. Pokud byste chtěli ještě jeden nápad, mrkněte na můj loňský článek, kde jsem psala o dárku na poslední chvíli. Tenhle dárek je neutrální a dá se v podstatě využít k jakékoli příležitosti.

Tak a teď chci nějaký ten tip já od vás. Co kupujete mužskému pohlaví vy?



You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.