Vánoční edice Yves Rocher

by - listopadu 14, 2014

Je to kulaté jako vánoční baňka, třpytí se to jako vánoční baňka, ale není to ona. Co je to? 

Sprchový gel se třpytkami vonící po ostružinách je z vánoční limitované edice Yves Rocher a stejně jako loni, tak i tento rok není sám a má spoustu voňavých kamarádů. Gel nevysušuje, krásně voní, a to nejen v lahvičce, ale i na těle a navíc má rozkošné balení, z kterého jsem byla nadšená už minulý rok.  Jediné, co mu musím vytknout je to, že třpytky na těle alespoň jemně nezůstávají. Dobře, dvě až tři třpytky jsem na kůži objevila, ale kdyby jich bylo víc, nezlobila bych se. Takže pokud se chci třpytit, budu muset asi sáhnout po tělovém pudru se třpytkami ze stejné edice.

Z kolekce ostružina si můžete koupit také klasický sprchový gel, takže kdo není na třpyt, ať sáhne právě po něm. Pro požitkáře je ještě třetí verze se zrníčky, které vás zbaví odumřelých šupinek kůže. A pro dokonalé finální hýčkání pokožky je k dispozici krém na ruce do kabelky a tělový krém, který by u mě zaujal místo na nočním stolku. Pokud to chce někdo vyladit opravdu k dokonalosti, může si koupit ještě poslední kousek, a to tekuté mýdlo.

Myslím, že nabídka je vyčerpávající a pokud chcete na Vánoce někomu udělat radost, můžete mu udělat dárkový balíček dle libosti.

Ostružina ale není jediná, která chce dobýt vaše domovy a získat si vaši přízeň. Co byste řekli hrušce v karamelu nebo třeba lesnímu ovoci? Já si určitě poběžím pro šumivou tabletu do koupele s vůní hrušky, protože o ten zážitek nechci přijít. 

Měla jsem taky možnost vyzkoušet mýdlo s vůní kakaa a pomeranče. Kosmetické výrobky s vůní kakaa a tím pádem i čokolády nejsou nic pro mě, ale citrusy naopak můžu, takže jsem to nějak zvládla. A navíc mám ráda arabesky, takže při používání si představuji, jak ujídám želé dobrotu s čokoládou z mísy a dívám se na vánoční pohádky.





Vánoční edice se mi líbí a stejně jako minulý rok ji považuji za krásné zpestření nabídky Yves Rocher. Uvažujete někdo o nějakém kousku?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.