Braun event aneb předvánoční setkání

by - prosince 11, 2014

Nedávno mi v poště blikal nový e-mail, který obsahoval pozvánku na předvánoční setkání, které pořádala značka Braun. Až do poslední chvíle jsem nevěděla, zda budu moci přijít, ale naštěstí mi to pracovní povinnosti nakonec dovolily a já tak mohla strávit pár příjemných chvil ve společnosti skvělých blogerek.

Byly nám představeny novinky, jako třeba čistící strojky na pleť. Takové ty jemné kartáčky, které vás budou hýčkat a vy je budete milovat. A já vím, že ho domů nutně potřebuji, aby si moje pleť libovala a odpočinula si díky příjemné mikromasáži, kterou tento zázrak umí.

Pro odvážné byla připravena také věštba z karet a nám, méně statečným, byly k dispozici šikovné manikérky a hair stylista. No a kdo si potřeboval odpočinout, mohl tak udělat v jednom z úžasných křesílek, dát si něco dobrého a obdivovat nádherný interiér a vánoční výzdobu.

Nakonec jsme se nezapomněly s holkami vyfotit ve smileboxu, abychom měly nějakou památku na chvíli, která nás zbavila vážnosti a dala nám zapomenout na to, že nás tam někde venku čekají další povinnosti.

Zastoupení firmy Braun děkuji za uspořádání tak skvělé akce, kde jsem načerpala energii, posílila svaly smíchem a ještě si vytvořila krásné vzpomínky.

No a protože je období vánoční večírků, besídek a jiných akcí, napište mi, jestli se někam chystáte, nebo jste už byli a jak to probíhalo.


 

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.