Červená všude, kam se podíváš

by - prosince 28, 2014

Ačkoli je červená tradiční barva Vánoc, letos jsem doma neměla červeného nic kromě vánoční hvězdy.
A ačkoli byly u nás doma hlavní barvy svátků bílá, krémová a růžová, tak jsem paradoxně v prosinci měla nejoblíbenější věci právě červené


Lak na nehty Avon Gel Finish jsem si zamilovala už při prvním použití a doma mám několik odstínů. Candy Apple je ta červená, která je perfektní pro celý rok. Je dost svěží na léto a dost sváteční na zimu. Při použití tohoto laku budete mít opravdu pocit gelových nehtů. Docílíte krásného lesku, syté barvy a gelového finishe. Co se výdrže týče, tak i mně /ničitelce laků/ vydrží více jak tři dny bez poškození. A pokud se odnaučím nehty používat pro otevírání obalů a sundávání nálepek, možná docílím i týdenní výdrže.



Vedle laku mi byla stálou společnicí krémové hydratační rtěnka od Yves Rocher. Rouge Grenadine je přesně ten typ odstínu, který vás nenechá chladným. Ten den, kdy jsem se odhodlala použít poprvé výraznější rtěnku a vyjít tak mezi lidi, považuji za den D. V této červené se cítím žensky, smyslně a odhodlaně. Když jsem ji měla na sobě poprvé, všichni se mě ptali, co je na mě nového, že jsem jiná v dobrém slova smyslu. Hádali nový účes, nový kousek oblečení ale nikoho nenapadlo, že je to "jen" rtěnka. Vidíte jak málo stačí k tomu zaujmout?!

Aby to celé nebylo jen o kosmetice, tak nesmím zapomenout na další červené skvosty v mé sbírce. Bio kakao je tak lahodné, že máte pocit, že je kakaový prášek směsicí nejrůznějších koření. Já cítím skořici a hřebíček. Posypávám si s ním ovesnou a krupicovou kaši a různé dezerty. 
Sladké dobroty měl v sobě skrývat také sněhulák, jenže cukroví u nás letos mizí takovým tempem, že by se v něm ani nestihlo ohřát. Proto slouží jako zimní dekorace.


A celou skupinku zakončíme opravdovou třešničkou, a to dokonalou washi páskou s puntíky. No jo, když už mám doma pro Stacie puntikatý obojek a vodítko, které doplňuje puntikatý deštník, tak tato páska mi doma přeci chybět nemohla.

Kdybyste měli určit jednu červenou věc, kterou máte doma a máte ji rádi, co by to bylo?


You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.