Chystám se na party!

by - prosince 10, 2014

Nedávno jsem byla oslovena zastoupením značky Signal, jestli bych se nechtěla účastnit menšího projektu a připravit koláž nesoucí název "chystám se na party". Kývla jsem, protože produkty Signal jsou u nás doma stálicí a přítel mi dokonce mou pastu Signal White Now bere, protože se mu líbí její modrá barva. Já mám naopak nejraději pocit svěžesti po jejím použití.

A jak jsem si tedy s koláží poradila? Měla by zahrnout vše, co pro party potřebuji. Inspirovala jsem se přicházejícím Silvestrem, který budeme s přáteli slavit u nás doma. Nesmí chybět slavnostní ozdoba, balónky, čepičky, frkačky a spousty dalších věcí pro zábavu. Na sebe si oblečeme něco slavnostního a nesmím zapomenout ani ne péči o úsměv, protože ten je hlavní ozdobou každé osoby. Usmívejte se! Pak už se jen stačí trochu přikrášlit, nanést oblíbenou vůni a může se začít slavit.

A samozřejmostí je také dobré občerstvení a hodně dobrého pití. Své menu mám promyšlené a už mi chybí doladit jen pár detailů. Teď už jen počkat na přátele, zapnout příjemnou hudbu a party může začít!

Jak byste se na svou party připravili vy?
 

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.