Čistící kartáčky na pleť

by - prosince 30, 2014

Čistící kartáčky na pleť hýbou světem a ani mě nenechávají chladnou. Slibují dokonale čistou pleť (ve srovnání s manuálním čištěním), lepší absorbování pečujících produktů a navíc se kartáček postará o lehkou masáž obličeje.

Co si budeme povídat, zní to lákavě a vidina méně viditelných pórů, hladké pleti a celkového hýčkání je dost přesvědčující. Co už však nevidím tak růžově je pořizovací cena a zvláště v mém případě. Z celé nabídky jsem vybrala dva favority o kterých vážně uvažuji.

Braun Face je ten levnější. Pořizovací cena se pohybuje kolem 2500Kč a náhradní hlavice kolem 450Kč. Co mě na tomto kartáčku zaujalo je výměnná epilační násada (ta je už součástí balení). Měla jsem možnost ji otestovat a musím říct, že trhání obočí u kořene nosu by bylo mnohem rychlejší. Na víc bych si asi netroufla, abych nepřišla o obočí (i když trocha cviku by možná stačila) a na trhání chloupků v obličeji jsem tak trochu cíťa. Takže tahle funkce by byla bonus a základní využití by bylo právě čistění pleti.

Druhým a dražším vyhlédnutým kouskem je Philips VisaPure který je tak trochu poklad. Naprosto mě uchvátil jeho design a v koupelně bych ho vystavovala a ukazovala každé ženské návštěvě. Čím bych se ale nechlubila je účtenka, protože stojí okolo 4500Kč. Náhradní hlavice se dá pak pořídit za přibližně 350Kč. U VisaPUre se mi vedle designu líbí i to, že si můžete zvolit nejen hlavici pro citlivou pleť ale také peelingovou.

Tyhle kartáčky jsou takovým mým snem a mám velké nutkání je vyzkoušet. Je to velká investice, ale jestli jsou opravdu tak účinné jak se říká, pak se to vyplatí.

A proto se vás ptám, máte někdo zkušenost s některým z těchto kartáčků?


You May Also Like

32 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.