Dove Hair Care Oxygen Moisture

by - prosince 17, 2014

V současné době jsem svou běžnou rutinu v mytí vlasů trochu pozměnila. Respektive spíše výrobky. Kopřivový šampón vyměnila nová řada Dove Hair Care Oxygen Moisture. Tajemstvím celé řady je technologie oxyfusion. Díky ošetřujícím složkám, které obsahují kyslík jsou vlasy hydratované a získají zpět svůj přirozený objem.

Inovativní řada obsahuje šampón, kondicionér a masku na vlasy /soufflé/. Je vhodná i pro majitelky nepoddajných a jemných vlasů, protože produkty je nezatíží. Vlasy jsou skutečně odlehčené, nejsou zplihlé a na dotek jsou krásně jemné.

Šampónu stačí opravdu málo, necelá čajová lžička, a to i pro mé dlouhé a husté vlasy. Kondicionéru si dopřávám trochu více, protože mám ráda, když mi hřeben po vlasech klouže a při rozčesávání mě to netahá. Navíc si to můžu dovolit, protože i při větším množství zůstávají vlasy stále objemné. Pokud se vám nechce kondicionér používat po každém mytí,  pak sáhněte jednou týdně po masce, která vašim vlasům dodá zvýšenou dávku hydratace a zanechá je hedvábné. To vše bez zatížení.

Všechny výrobky mají krásnou svěží vůni, což mám ráda. A jako velký bonus vidím i to, že moje vlasová pokožka přestala být citlivá, takže se mi opět potvrdilo, že výrobky Dove jsou správnou volbou.

Už jste někdo vyzkoušel některý z výrobků?



You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.