{inspirace} Vánoční stromek

by - prosince 19, 2014

Klasický, rustikální, jednoduchý a nebo originální? Jaký bude ten váš? My už máme jasno. Stromeček je vybraný, ozdoby jsou nakoupeny a teď už se jen vyčkává na příchod Štědrého dne, aby to mohlo celé vypuknout.

Letošní Vánoce jsou první, které netrávím doma u rodičů, ale naopak se všichni sejdeme u nás v novém. Rozhodla jsem se, že si uchovám svou tradici a budu zdobit stromeček 24. prosince ráno. Jako kulisa poslouží pohádky, já budu bojovat s tím pravým rozložením všech ozdob na jehličnaté větve a zbytek rodiny si bude užívat pohodu a připravovat další drobnosti pro Štědrý večer.

A protože považuji vánoční stromek za jeden z hlavních symbolů Vánoc, rozhodla jsem se, že zabrouzdám na internetu a připravím pro vás malou inspiraci. Jako vždy jsem čerpala z Pinterestu a vybrala jsem něco tradičního, nevšedního a také hodně barevného. Pokud ještě nejste rozhodnutí a nevíte jak bude ten váš letošní vypadat, třeba vám nějaký ten nápad cvrnkne do nosu právě při prohlížení dnešního článku. 

A pokud už víte, stejně jako já, jaký váš stromeček bude, nezapomeňte se pochlubit a třeba mě i inspirovat do dalších let.


You May Also Like

7 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.