Má soukromá sbírka Yankee Candle

by - prosince 05, 2014

Začalo to zcela nevinně, když jsem pokukovala po svíčkách Yankee Candle. Záviděla jsem je snad každému a tajně si přála vlastnit alespoň jednu. Tahle má touha přetrvává dál, je ovšem mírně utlačena stejně dokonalými a voňavými vosky.

Mou malou sbírku odstartovala kamarádka Verča, která mi darovala první dva. Vanilla Cupcake a Blissful Autumn jsou prvotiny, které se můžou chlubit nejdelším členstvím u nás doma. Nemohla jsem je však nechat o samotě, čím více členů parta má, tím větší bývá zábava. Nebo ne?!

A tak jsem začala nakupovat a pořídila jsem si Black Coconut, Clean Cotton, Soft Blanket, Cranberry Pear, Strawberry Buttercream, Wedding Day a Citrus Tango. Téměř celou devítku si můžete prohlédnout na fotkách, jediný citrusový miláček chybí, protože ten už mi voní po celém bytě.

Ani nevím, kterou vůni jsem si zamilovala nejvíce. Někdy mám náladu na svěží Clean Cotton, jindy na sladký Vanilla Cupcake a v těchto zimních dnech ráda sáhnu po silnějším Cranberry Pear. Všechny vůně jsou úžasné a za sebe je mohu doporučit. Pravda, u vonných svíček a vosků je to zcela individuální a to co jeden považuje za božské, druhému to nelahodí, ale u těchto podle mě vedle nešlápnete.

Vlastníte doma něco od Yankee Candle? Jakou vůni byste mi případně doporučili vy?








You May Also Like

27 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.