Milý Ježíšku

by - prosince 06, 2014

Milý Ježíšku, letos jsem byla opravdu hodná, pracovitá a myslím, že si tak můžu dovolit něco si přát. Pravda, to nejkrásnější na Vánoce už dostanu, čas strávený se svou rodinou. Ale proč nechtít i nějaký ten dárek, maličkost na kterou se budu těšit celou štědrovečerní večeři a rozzáří mi oči její sváteční balení, hned jak jej spatřím pod třpytícím se vánočním stromkem, který provoní celý dům. 

Radost by mi udělalo cokoli vkusného s mým milovaným motivem cupcaků. Je mi jedno jestli to bude hrnek, hodiny, přívěsek na klíče nebo nějaká dóza. V tomhle se u mě nedá šlápnout vedle. Abych mohla doma vařit nejrůznější dobroty, hodilo by se mi opět předplatné časopisu Apetit.

Nějaký teplý šál nebo šátek je nezbytný pro to, abych v zimě neumrzla a pěkný náramek by zastoupil kategorii šperků, které tak nějak pod stromeček patří. Vždyť co by lépe doplnilo vánoční světýlka než třpyt šperku. Černá kabelka do které se vejdou veškeré mé nezbytnosti mi ve sbírce chybí. Kabelka musí být patřičně velká, protože jako správná žena mám těch důležitých věcí opravdu hodně a všechny nutně potřebuji neustále nosit s sebou.

Tak to by bylo. Prozradila jsem vám, co by se mi líbilo a tak trochu jsem napověděla i mým blízkým, kteří třeba tápají, čím by mi mohli udělat radost. A teď se mi můžete pochlubit se svými přáními vy.


You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.