Můj týden v obraze № 49

by - prosince 08, 2014

Zhasněte světla, rozsviťte svíčky. V posledních dnech se obklopuji právě svitem světýlek a plápolajícími knoty. A aby to mělo ještě nějaký ten benefit, tak volím svíčky vonné. Tahle hruška s karamelem se stala mou oblíbenou a myslím, že předběhla i klasiku jako je skořice s jablkem. Yves Rocher se tentokrát předvedl v tom nejlepším světle.

Úžasné domečky byly dárkem od Verči. Jsem ráda, že věnovala čas jejich výrobě a pak mi je předala, protože já bych je určitě tak krásně nevyladila. Teď zdobí naši knihovnu a každý den nám navozují příjemnou atmosféru. Tohle bude s jistotou naše celoroční dekorace. 

Ani v tuhle zimní dobu nám doma nesmí chybět květiny. Na jídelním stole si lebedí růže. No a kuchyň nám nově zdobí lucerna, kterou jsem si zamilovala. V létě dostane čestné místo na terase, ale zatím ji budu vystavovat v teple domova.

Tohle zařizování domu je náročné, takže je potřeba doplnit energii. Dobrým sýrem, zeleninou a sušenou šunkou není co zkazit. Navíc je to rychle připravené, takže se oceňuje i úspora času. Čas mi teď totiž hodně zabírají každodenní vlogy, které pro vás v prosinci natáčím. Protože to ale dělám ráda, tak si klidně naservíruji nějaké to rychlé občerstvení. Vynahradím si to o víkendu třeba pořádnou snídaní.


Jaký byl váš týden? Máte už veškerou vánoční dekoraci hotovou nebo ještě ladíte poslední detaily?



You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.