Můj týden v obraze № 51

by - prosince 23, 2014

Minulý týden se už nesl tak trochu v duchu Vánoc. V pondělí to bylo odstartováné vánočním workshopem v Avonu a ukončeno to bylo v pátek v práci, kdy jsme si už popřáli krásné svátky. Navíc jsem měla v pátek předvánoční setkání s kamarádkami. Užily jsme si dámskou jízdu. Předaly jsme si také dárky a já se chci pochlubit nádherným a opravdu velkým hrníčkem, který se stal ihned mým oblíbeným.

Stacie si začíná užívat vánoční pohodu. Takže já a přítel uklízíme dům, zařizujeme a ona se válí. Prostě pohodový psí život. Taky jsem se přistihla, že začínám dělat zásoby na svátky, stejně jako si je dělává křeček. Nejsem ten typ člověka, podle jehož nákupního košíku by si ostatní mysleli, že se blíží konec světa, ale když někde vidím pistácie a ještě v akci, rozsvítí se mi červený alarm "kupuj". Je mi jedno, že si jimi o vánocích zničím svou dokonalou manikúru, ta chuť za to stojí. 

A takový byl náš předvánoční týden. Žádný stres, jen samá pohoda a užívání si. A tohoto hesla se hodlám řídit i dalších pár dní.

Jaký byl váš předvánoční týden?


You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.