Můj týden v obraze № 52

by - prosince 29, 2014

Poslední týdenní souhrn tohoto roku je před námi a musím říct, že jsem si uplynulé dny náramně užila. Oslavili jsme Vánoce a já byla s těmi nejbližšími a každý den byl pro mě tím nejlepším. Přes den jsme se věnovali pohybu na čerstvém vzduchu a večer jsme za svitu svíček čerpali energii při odpočinku a tak trochu si nacpávali svá bříška.

Poslední týden si užila i Stacie. Měli jsme hromadu času, který jsme ji mohli věnovat a hlavně nebyl jediný den, kdy by byla dlouho sama doma. O to hůř se mi dnes odcházelo z domu, kdo by odolal těm jejím korálkovým očím.

Jako správná ženská jsem ani ve dnech volna neopomíjela své zkrášlování. Oblíbila jsem si řasenku od Avonu Big&Daring a i přes počáteční nedůvěru ji musím pochválit.

V těchto dnech už se připravuji na příchod roku 2015. Aby bylo odpočítávání času příjemnější, pověsili jsme u nás mé vysněné hodiny s motivem cupcaku, které jsem si vyhlídla na Zoot. Tenhle e-shop mi byl čert dlužen, protože není týden, kdy by se mi tam něco nelíbilo.

Musím říct, že celý rok 2014 byl skvělý a já jsem už teď zvědavá, co přinese rok nastávající. Jedno vím jistě - hodlám si ho užít a vy budete určitě u toho.

Jaký byl váš poslední týden tohoto roku? Užili jste si Vánoce a dostali jste to, co jste si přáli?


You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.