Quelques Notes d'amour aneb vášeň ukrytá ve flakónku

by - prosince 01, 2014

Emoce, vášeň a romantika. To ve vás vzbudí nová vůně Yves Rocher. Když zmáčknu rozprašovač a po mé kůži se rozplyne sprška parfémované vody, ucítím květiny. Přesněji růži, která je doprovázena jemným dřevitým tónem a špetkou vanilkové vůně výtažku z pryskyřice benzoe.

Tato pryskyřice je získávána hned z několika druhů stromů a do parfému je používána dost často nejen pro svou vůni, ale také pro schopnost zpomalit uvolňování esenciálních olejů a dalších vonných látek do vzduchu.



Při nanášení si budete připadat, že ležíte mezi růžovými okvětními lístky, které jsou plné svěžesti a mají sametově medový dotyk. Těmto zralejším vůním začínám přicházet na chuť a myslím, že ji vyměním za tu současnou, protože bych se nedokázala dívat na ten krásný flakónek ležící ladem, mezitím co bych dopotřebovávala tu, kterou používám nyní.

A abych se přiznala ještě k jedné věci - samotný název, který nese tato parfémovaná voda, mě tak trochu nahlodává, abych se začala učit francouzsky, protože zní tak vášnivě a přitom tajemně, že bych mu ráda porozumněla, a to bez použití slovníku.

Jak to máte s vůněmi vy? Měníte ji během roku podle období či nálady, nebo jste věrné jedné jediné?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.