Rtěnka Ultra Colour Indulgence

by - prosince 22, 2014

Při vánočním workshopu, který pro blogerky pořádal Avon, nám bylo představeno několik novinek. Jednou z nich byla rtěnka Ultra Colour Indulgence, která bude dostupná ve dvaceti odstínech a já měla možnost otestovat dva - Pink Blossom a Red Tulip.

Na této rtěnce miluji její hydrataci o kterou se postará gelové složení. Navíc rtům dodává zářivý lesk. Červený odstín je krásně sytý, ten růžový je naopak jemnější a líbit se bude i těm, kteří si na výrazné barvy nepotrpí. 

Co už mi na rtěnce tolik nelichotí je její aplikace, respektive vzhled na rtech. Nanáší se krásně, ale nevím, jestli to je složením, ale vypadá to, jako by se vám rtěnka rozlévala všude kolem rtů. Hlavně u té červené to je znát. Proto si myslím, že bude potřeba rty konturovat, aby to vypadalo, že je rtěnka na svém místě. U výrazných odstínů si člověk bude muset dát hodně záležet, aby to nevypadalo, že máte barvu rozpitou. 

Světlejší odstíny budou tedy fajn, protože budou působit jako lehce zabarvený balzám na rty. Těm tmavším se já osobně vyhnu, protože když chci červenou rtěnku, tak potřebuji aby bylo nanášení přesné. To, že rtěnka v testování dopadla takto neslavně mě docela mrzí, protože na první pohled se zdála jako něco co opravdu potřebuji.

Jaká je vaše oblíbená rtěnka? Dáváte přednost světlejším odstínům, nebo si troufnete i na tmavší?



You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.