Silvestrovské menu

by - prosince 27, 2014

Blíží se oslavy příchodu nového roku a je až strašidelné, jak rychle to uteklo. Někdo tyhle strojené oslavy rád nemá, ale já to beru jako další možnost vidět se s přáteli a užít si spoustu zábavy. Letos hostíme silvestrovskou oslavu my a já už začínám přemýšlet jaké menu připravím pro naše přátele. V jednom mám jasno. Náš kuchyňský ostrůvek bude sloužit jako rautový stůl a já si chci s celou přípravou vyhrát, a to i přesto, že budu pravděpodobně třicátého prvního prosince v práci.

Nehodlám se během večera o nic starat, takže jídla bude dostatek a bude naservírováno tak, aby si každý bral co lahodí jeho oku a na co má chuť. O to, aby bylo co pít se většinou stará mužská část, takže na mně pak zbývá postarat se o to, aby se u nás přátele cítili dobře a bavili se. O zábavu se letos kromě dobré hudby postará i fotokoutek, který mám v plánu udělat.

Jenže jak už dobře víme, ono dobré jídlo udělá tu největší práci za vás a s plným žaludkem bude každý spokojený. No a protože jsem si při výběru silvestrovského menu vzala na pomoc jako vždy inspiraci na Pinterestu, tak se chci s vámi podělit o to, co mě zaujalo a třeba se nechá inspirovat i někdo z vás. Zaměřila jsem se na mini sendviče, masové koule s dipem, slané závitky, dobroty s guacamole a jiné chuťovky, které budou dobré i za studena. A chybět nesmí ani nějaký ten dezert. Letos se řídím heslem "jednoduše, efektivně a hlavně chutně".

Prožíváte nějak oslavy příchodu roku 2015? A jak to u vás většinou probíhá?




You May Also Like

5 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.