Triola zase boduje

by - prosince 04, 2014

Když jde o spodní prádlo, dávám si na výběru záležet. Ty doby, kdy jsem hleděla jen na krásu jsou pryč a teď je na prvním místě kvalita. Ale jako správná žena stavím hned těsně za ní samozřejmě i ten vzhled. Když jsem uviděla kostičkovanou soupravu od Trioly bylo jasné, že jsem našla tu pravou kombinaci mých dvou požadavků.

Vyztužené spodní části košíčků se postarají o podporu a fixaci, flexi kostice se přizpůsobí pohybu i tvaru těla a když to doplníte pohodlnými ramínky, ani nebudete vědět, že nějakou podprsenku máte. Tedy, pokud se nepodíváte na pěkný dekolt, který vám vytvaruje.

Tenhle kousek však není něco, co byste chtěli schovávat. Rafinovaná krajka je elastická a dokonale se přizpůsobí. Pokud ji necháte občas decentně vykouknout, všechny pohledy se upřou na vás. Jemná kostka pak působí rozverně a celá ta krása je završena knoflíčky, které beru jako třešničku na dortu.

Modely Like YOU jsou pro mě jednoduše to pravé ořechové. Asi se ze mě stává sběratel spodního prádla, který vyhlíží s nadšením co nového se na trhu objeví. Třeba taková vánoční edice, kterou hodlám prozkoumat do nejmenšího detailu, určitě obsahuje nějaký kousek, který se brzy připojí k této podzimní kostičkované dámě.

Ještě že budou ty Vánoce a člověk si může o nějaký ten skvost napsat Ježíškovi. Podle čeho vybíráte spodní prádlo vy?


You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.