Vánoční workshop s Pavlem Bauerem

by - prosince 16, 2014

Blíží se Vánoce a s akcemi pro blogerky se roztrhl pytel. Bohužel ne všech jsem se mohla z pracovních důvodů zúčastnit, ale přeci jen jsem se na některé dostala. Jedna z nich byl včerejší workshop s Pavlem Bauerem, kterou pro nás uspořádala kosmetická značka Avon.

Už jen prostory působily velmi příjemně a celou atmosféru doladil vánoční stromeček. Když jsme zasedly s holkami ke stolu a měly jsme po ruce patřičné občerstvení, začal nám Patrik se Zuzkou představovat novinky a Pavel Bauer se pustil do svého díla. Fotilo se, natáčelo se, pokládaly se nejrůznější dotazy a hlavně jsme si hezky popovídaly.

Ze všech novinek mě nejvíce zaujala rtěnka a paletka očních stínů. Myslím, že s tou rtěnkou to měla většina z nás stejně. Nádherné odstíny, krásný obal, obsah hydratačního gelu pro péči o vaše rty - takový must have kousek. Uvidíme jak si obstojí v testování.  A paletka, tak ta byla podle mě třešničkou na dortu a už první dojem byl pozitivní.

Domů jsem odcházela plná dojmů, příjemně naladěna a s dárečky pro testování. Takže se můžete těšit na recenzi. Bohužel jsem si domů neodnesla šikovnost rukou jakou má Pavel, protože umět se namalovat tak krásně a s takovou lehkostí by se mi hodilo. Ale aspoň jsem vám akci a vizážistické umění natočila a třeba nějaký ten grif okoukáme.



Kterou z novinek byste si chtěli podle fotek vyzkoušet? Byla by to rtěnka, paletka očních stínů, lak na nehty v nádherném diamantovém obalu a nebo make-up?




You May Also Like

8 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.