{Avon} Make-up Luxe Velvet Matte

by - ledna 07, 2015

Novinka od Avonu, sametový make-up, je jeden z produktů, které jsem testovala několik posledních týdnů. Balení vypadá luxusně, ještě aby ne, když je z řady Luxe. Jak už ale víme, balení není to hlavní a není všechno zlato, co se třpytí. Matující krémový make-up má své pro i proti. Tedy aspoň v tuhle chvíli. Lehká, pěnová konzistence, která se na vaši tváří promění v samet. Tak by se dal shrnout základní popis.

Krytí je menší, takže pupínky jím nezamaskujete. To je v mém případě první mínus, protože momentálně nějaké to krytí potřebuji. Naopak vám krásně sjednotí barvu pleti a zanechá ji matnou. Působí opravdu přirozeně, a to oceňuji. A teď přijde ten největší kámen úrazu, tvoří se mi po něm na obličeji šupinky. Nevím, jestli je to mým momentálním rozházeným stavem pleti, ale tento make-up mi vysušuje místa tak, že se loupu, a to hlavně na čele.

Má stálice, tekutý make-up od Yves Rocher, je na pleti normální, stejně tak třeba bb krém od Avonu, takže mi nezbývá, než to přiřadit právě tomuto sametovému zlatíčku. Neházím ho však do žita a zkusím ho vytáhnout opět, jak se mi dá pleť dohromady.

Znáte, zkoušeli jste? Měli jste už nějaký make-up od Avonu a jak jste byli spokojené?



You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.