Frozen

by - ledna 21, 2015

Venku mrzne a já se vracím z procházky. Tváře mám červené, je mi zima a už se těším na to, až doma usednu s teplým šálkem kávy, přikryji se teplou a měkoučkou dekou a začnu pro vás sepisovat tento článek. Ten lednový mráz mě totiž inspiroval právě k dnešní koláži. Měla jsem chuť posbírat z internetu cokoli, co mi cvrnkne do nosu a bude byť jen trochu připomínat mráz. 

Vybrala jsem pro vás heboučký svetr z F&F, který mi připomíná zamrzlá okna. Svou délkou se postará o to, že vám nepotáhne na záda a krásně vás zahřeje. Lednové mrazíky připomíná i krystalový náramek ze Zoot, který si dá kombinovat s jakoukoli barvou a také s kovovými doplňky. Můžete ho doplnit třeba hodinkami DKNY, které mi padly do oka.

Lak na nehty od Yves Rocher vám zase zanechá jemně lesknoucí se nehty, které budou připomínat jinovatku. Rozjasněné tváře vám pak zajistí rozjasňovač Makeup Revolution. Já osobně bych chtěla rozjasňovač do svého makeupu  začlenit mnohem více, protože se s nimi dá kouzlit a já věřím, že postačí trochu cviku a budu to umět taky. Oční stíny NYX v jumbo tužce má v oblibě spousta blogerek, právě pak odstín Milk, který umí zvýraznit mnohé stíny a proměnit je v něco nevšedního.

Já osobně si nedokážu představit mrazivé dny bez zapálené svíčky. Protože mám ale ráda, když je svíčka zároveň dekorativním doplňkem, tak proč nesáhnout třeba po lucerně. Tento svícen s bílým ratanem najdete na Zoot a vykouzlí vám doma příjemnou atmosféru. Navíc ho můžete na léto vytáhnout na terasu nebo zahradu. Když už nám bude doma vládnout pohoda za svitu svíčky, tak si tu chvilku můžeme zpříjemnit také nějakým dezertem. Velké oblibě se těší mražené jogurty. Lahodná pochoutka, kterou si můžete udělat i doma. Při brouzdání na internetu jsem narazila na kuchařku Mražený jogurt a už její přebal vypadá lákavě. A pokud se chcete naopak pořádně zahřát, udělejte si doma lahodnou kávu s našlehaným mlékem. V kavárnách jsem vždy obdivovala nejrůznější tvary, které vytvořil poprašek skořice nebo čokolády. Nyní si je můžeme na své oblíbené cappuccino udělat všichni, a to díky šablonám, které přidržíte nad mlékem a lehce posypete třeba kakaem. Tato šestidílná sada je z Tescomy a ne jedna z nich připomíná mrazivou vločku nebo zimní vánek. 

Vidíte, že i mráz umí inspirovat. Co se vám z koláže líbí a k čemu by vás inspirovaly mrazivé dny?


You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.