Rok 2015 bude báječný!

by - ledna 03, 2015

Rok 2014 je za námi a ten s číslem 2015 nám teprve začíná. Lidé po celém světě si dávají novoroční předsevzetí. Já si ty klasické nedávám a tak nějak to neřeším. Minulý rok jsem však udělala výjimku a řekla jsem si, že budu více relaxovat. Letos jsem se rozhodla, že si tak trochu jiné předsevzetí zopakuji.

Budu si více užívat a udělám rok 2015 báječným! To je mé jediné předsevzetí, které mluví za vše. Naučím se užívat si více maličkostí, budu více cestovat, budu si plnit sny a prostřednictvím blogu budete vše zažívat se mnou. Vy se naopak můžete podělit o ty své zážitky a společně tak uděláme rok 2015 nezapomenutelným.

Naučme se místo věcí sbírat vzpomínky, které nám nikdo nevezme a my se k nim můžeme kdykoli vracet. Já ty své vzpomínky začala sbírat hned od začátku roku a sestříhala jsem je pro vás do vlogu.



Dali jste si nějaké předsevzetí? A  jaký máte sen, který byste si chtěli v tomto roce splnit? Je to například návštěva nějaké země, nebo se chcete naučit cizí jazyk a nebo si chcete něco pořídit?

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.