Tisková konference Yves Rocher

by - ledna 29, 2015

V listopadu minulého roku, konkrétně jedenáctého v úterý, jsem měla možnost zúčastnit se tiskové konference Yves Rocher, kde nám byly představeny novinky v péči o pleť. Teď, když už jsou v prodeji, vám můžu sdělit všechny zajímavé informace a moc se na to těším. Hlavní roli hrál kosmatec krystalový - rostlinka neobyčejných vlastností, která se umí přizpůsobit extrémním klimatickým podmínkám.  Aktivní látky získané z této rostliny, která pochází z pouštních oblastí Afriky, jsou efektivní díky přirozenému souznění s pletí. Kosmatec se pro kosmetické účely sklízí v době svého největšího potenciálu. Vědci využívají technologii, která uchová a zajistí maximální účinnost aktivních rostlinných výtažků. 

Výtažky z kosmatce byly využity ve vývoji nové řady péče proti vráskám Sérum Végétal. Tato řada je k dispozici ve třech verzích - vrásky a rozjasnění, vrásky a vyhlazení, vrásky a zpevnění. Každá žena si tedy přijde na své.

Musím říct, že celá tisková konference byla přínosná, informace nám byly odprezentovány zajímavě a dozvěděla jsem se spoustu nových věcí. Mohla bych o tom poslouchat celé hodiny a dokonce jsem se v jednu chvíli přistihla, že jsem zatoužila podívat se na celý proces zblízka, třeba přímo v laboratořích Yves Rocher. 

Po získání mnoha informací následoval čas strávený v milé a zábavné společnosti zástupců firmy. Tommy Rocher, vnuk zakladatele této značky, je neuvěřitelné charismatický, vtipný a příjemný člověk, který své práci věnuje opravdu hodně. 

Nechybělo ani výborné občerstvení, každý si přišel určitě na své. Já jsem si zamilovala smetanový dezert. Ten bych chtěla mít doma nachystaný každý den a dát si ho ke své pravidelné kávě.



Celá konference se nesla v příjemném duchu a za sebe musím říct, že mě nová řada zaujala. Měla jsem možnost si výrobky prohlédnout, vyzkoušet si je a také si užít jejich příjemnou vůni. O samotných výrobcích vám však povím něco víc v některém z dalších článků.

Kdo z vás má doma alespoň jeden výrobek Yves Rocher? Máte případně nějaký opravdu oblíbený?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.