{we run prague} Má běžecká výbava

by - ledna 23, 2015

Mé přípravy na We Run Prague stále pokračují. Překonala jsem lenost, pokořila jsem obavy ze tmy a vydávám se na trénink i v těchto dnech. Jsem odhodlaná a s vervou obouvám své růžové boty, které doplňují celý outfit. Zapínám bundu, startuji aplikaci Nike+ Running a dávám Stacie pokyn k běhu. 

vesmírné kalhoty lehce světélkují za svitu pouličních lamp, kterých je po mé trase málo a bunda v růžovém odstínu nenechá dotěrný vítr, aby mě ofoukl. Příjemně mě hřeje strakaté, šedé triko, které má tu správnou výšku ke krku. V pohodlném a funkčním oblečení si odběhnu své kilometry a příjemně provětraná, protažená a lehce unavená dobíhám do svého cíle, domů.



Nezapomínám na pořádné protažení, očištění bot a po vydatné sprše dopřeji svému oblečení péči, aby bylo zase připraveno pro další trénink. A když mě náhodou omrzí lesk a třpyt vesmíru, vytáhnu svůj růžovo-černý úbor a nebo šedé tričko s kapucí. 

Bez mé běžecké výbavy by to běhání nebylo to pravé ořechové. Hezké a funkční oblečení mě motivuje, protože s každým dalším úspěchem si dopřávám nový kousek za odměnu. A protože si myslím, že té růžové už mám dost, zaměřím se na modrou. Nějaký nový top nebo mikina by se opravdu hodili. 

Jak to máte s oblečením na sport vy? Záleží vám na tom v čem sportujete, nebo vám stačí vytahané tepláky a tričko?

A pokud byste chtěli vědět více o mém příběhu, ve kterém hraje hlavní roli běh, nezapomeňte si pustit video.



You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.