Beauty in pink

by - února 09, 2015

To, že mám ráda růžovou se ví už od počátku mého blogování. Ale jak se říká, všeho s mírou a nic se nemá přehánět. Proto i s touto barvou se držím decentnosti. Pravda, někdy se zapálím pro něco šíleného, kýčovitého a přehnaného, ale naštěstí se umím včas vzpamatovat a vrátím se k jednoduchosti. Ale růžové prostě neumím odolat a něco si občas pořídím.

Dnes se podíváme na růžové poklady, které se starají o mou krásu a třeba se budou do budoucna po tomto článku starat i o tu vaši, pokud vás některých z nich zaujme.





Rozjasňující báze pod make-up s perlami od Dermacol mi doma přistála díky výhodnému balíčku, na který mě upozornila Verča. O této bázi jsem slyšela hodně a vždy to bylo pozitivní, takže jsem věděla že bude fajn. Ona mě ale překvapila a je víc než fajn. V jednom z minulých článků, kde jsem psala o mém těžkém pondělním ránu, jsem zmínila, že je potřeba přeměnit mě na člověka pomocí makeupu. Po ránu nevypadám nejlíp a jsem utahaná. Tahle báze je na unavenou pleť skvělá, protože růžové perleťové pigmenty odstraní zašedlost a rozjasní vás.

Stejně rozjasňující je i lak od Rimmel London v odstínu 227 New Romantic. Strašně ráda bych vám ukázala odstín v akci, ale budeme to muset nechat na příště. Byla jsem totiž v kuchyni natolik šikovná, že jsem si strhla nehet a uznejte, to by nebylo příliš fotogenické. Tento lak bude pro každého, kdo má chuť na jemnou manikúru ale nebude to nic pro ty z vás, které nemají rádi v laku perleť.


Když mám pocit, že ani veškerý makeup světa mě nezachrání a potřebuji pozornost lidí odvést od mého obličeje, pak volím výrazný náhrdelník. Tento jsem pořídila v Orsay a zamilovala jsem si ho. S jeho koupí jsem trošku váhala, ale teď ho miluji a je to v současné době můj nejoblíbenější kousek z řady šperků. 

A skvělý fígl, jak odpoutat pozornost od nedokonalosti v pleti jsou i výraznější rtěnky. Každý se totiž zaměří na ně a nějaký ten pupínek na čele okolí přehlédne. O rtěnce Ultra Colour Indulgence od Avonu jsem psala už v článku, kde jsem vám ukazovala i tento odstín Pink Blossom v akci. Konkrétně tato působí na rtech spíše jako lesk, ale hodně hezky a dobře pigmentovaný lesk. Rty jsou navíc hydratované díky gelové složce.



Růžová je prostě fajn a když tak přemýšlím, dlouho jsem si nic s touto barvou nepořídila, takže se možná vydám na lov a nějaký ten pěkný kousek ukořistím. A uvidíme z jaké oblasti to bude - kosmetika, doplňky, oblečení nebo třeba kniha. 

Máte rádi růžovou a vlastníte něco v této barvě?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.