{cien} lip buttery & řasenky

by - února 21, 2015

Nic se neděje náhodou, takže ani to, že jsem zavítala při koupi svačiny do uličky s kosmetikou, se nestalo jen tak. Jsem totiž hlava děravá a zapomněla jsem, že jsem chtěla lip buttery omrknout a jít cíleně právě pro ně. Takže jsem byla ve finále ráda, že mě dav lidí zavedl do oné uličky, kde se nacházely.

V nabídce byly čtyři odstíny a já sáhla po třech z nich. No a protože jsem potřebovala i řasenku a padesát korun je příjemná cena, tak jsem sáhla rovnou po dvou kouscích a pak už jsem si to namířila ke kase. Se svým úlovkem jsem se pochlubila na facebooku a už během přestávky v práci jsem vám napsala první dojmy. A teď se na ně podíváme zblízka a rovnou si řekneme i to, jaké jsou řasenky.

Lib buttery u mě obstály, ale ty od Astoru zatím nepředběhly, a to i přesto, že byly dvakrát levnější. Designově je to obyčejný kousek, který nenadchne a tvarem připomíná spíše tužku na oči. Ale protože je důležité to, jak si vedou na rtech, tak musím říct, že mě mile překvapily. Nanáší se jednoduše - jen u červeného odstínu to chce mít po ruce zrcátko, rty krásně hydratují a to minimálně pár hodin a dokonce i barva se na rtech drží a přečká nějakou tu skleničku vody. Lib butter hodnotím jako lepší hydratační balzám na rty, jehož benefitem je barva a lesk.


Řasenky jsem si koupila rovnou dvě a vaše první reakce byly, že s nimi nemáte dobré zkušenosti. Tady s vámi musím bohužel trochu souhlasit. První, kulatá, slibuje objem. Kdepak, toho se nedočkáte. Ano, řasy pozvedne, natočí, dodá jim trochu té černé barvy ale tím končíme. A navíc se žmolkuje. Na víkendové nošení ji možná na milost vezmu ale kamarádky nebudeme.

Druhá, hranatá slibuje vše v jednom. Tyhle univerzály nemám ráda, a to ať se jedná o kávu v sáčku nebo třeba šampón na všechny vaše problémy. Jediné, kde to překousnu, je čistící prostředek. Protože však nemám s řasy větší problémy, chtěla jsem ji zkusit. Řasy zvedne, rozčeše a barva je nanesena rovnoměrně. Osobně bych uvítala dramatičtější černou, protože to po jedné vrstvě příliš nevypadá, že bych nějakou řasenku měla. A navíc má tak velký kartáček, že jsem se při nanášení tak trochu bála o své oči. Když budu opatrná a dopřeji si každé ráno dvě vrstvy, tak můžu říct, že mám celkem fajn řasenku za padesát korun.


Takže jaké je mé zhodnocení nákupu? Za tři stovky jsem dostala skvělé balzámy na rty, přičemž jsem si nejvíc oblíbila červený a dvě řasenky, které odpovídají své ceně. Jsem však ráda, že jsem tento nákup riskla, protože kdyby byly náhodou řasenky skvělé, tak bych si vyčítala, že jsem po nich nesáhla. Po lib butterech se klidně podívejte, protože pokud nechcete investovat do dražších značek, tak tyhle budou sloužit opravdu dobře.
Máte nějaké zkušenosti s dekorativní kosmetikou z Lidlu?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.