Dove Pure Care Dry Oil

by - února 04, 2015

Řada Advanced Hair Series, kterou má na svědomí značka Dove, obsahuje kromě výrobků Oxygen Moisture také ty se zlatým balením, Pure Care Dry Oil. O modré řadě s obsahem kyslíku jste si mohli přečíst na blogu již dříve (klik) a dnes se podíváme na zoubek výrobkům, které by měly vlasům dodat hedvábnou strukturu.

Bezpochyby se bude se svými obaly řadit k těm produktům, které vaši koupelnu ozdobí. Jenže jak už mě znáte, nechci jen dobře vypadající obaly, ale také účinný obsah. Při otevření víčka ucítíte výraznou, příjemnou a takovou uklidňující, lehce orientální vůni. Není se čemu divit, když produkty obsahují olejové složky a jak víme, oleje nám většinou nějakou tu exotiku připomínají. Co se složení týče, není nejčistší. Najdete tam třeba PPGy a PEGy, které narušují přirozenou obranyschopnost pokožky a Sodium Laureth Sulfate, což je pěnidlo, které může způsobit přesušení a podráždění pokožky. Co si budeme povídat, tyhle látky obsahuje většina šampónů a je na vás, jestli vám to vadí. Já mám s Dove dobré zkušenosti a ačkoli mám citlivější vlasovou pokožku, tak ho snáším dobře. Pravda, u této řady mírné svědění cítím, ale nic co by po vysušení vlasů nezmizelo. 

Šampón je téměř průhledný, vlasy nezatěžuje a když použiji kondicionér, tak už po opláchnutí cítím, jak jsou jemné a připraveny ke snadnému rozčesání. Kondicionér je konzistenčně hutnější, téměř krémový. Osobně nanáším veškeré kondicionéry přibližně od uší dolů, abych šetřila vlasovou pokožku a ani tento není výjimkou. I přesto jsou vlasy po vyfoukání hebké a uhlazené už od kořínků, právě díky šampónu. Po umytí vlasy navíc krásně voní.

Pořád se tak nějak nemohu rozhodnout, jestli mi vyhovuje víc modrá řada Oxygen Moisture nebo tahle. Mám ráda odlehčenost vlasů po použití modré řady ale zbožňuji hebkost po použití té zlaté. Každopádně tato řada obsahuje jeden výrobek, který je naprosto úžasný a povím vám o něm někdy příště.

Vyzkoušel jste už někdo tuhle řadu Dove a jak jste spokojeni?


You May Also Like

25 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.