Mé první ochutnání výrobků Alpro

by - února 25, 2015

Před pár dny byla na portálu blogerky.cz vyhlášena výzva a kdo chtěl, mohl zkusit své štěstí a získat k testování výrobky Alpro. Protože tyto výrobky okukuji pravidelně u své kolegyně v práci, tak jsem tuhle šanci nemohla promarnit. Štěstěna při mně stála a byla jsem mezi dvaceti blogerkami, které se mohly těšit na testovací balíček. Do dnešního dne měl být zveřejněn článek se zkušenostmi, případnými tipy a nebo třeba receptem. Pro mě to byla opravdu výzva, protože v době doručování balíčku jsem byla v Londýně a jediný den, kdy jsem si mohla zásilku vyzvednout, bylo dnes. S hrůzou jsem si spočítala kolik mi zbývá času do půlnoci - já totiž ráda dodržuji termíny, a začala jsem trochu propadat panice a taky smutku, že první setkání mezi mnou a těmito dobrotami nemohlo být poklidné. Ale i tak jsem si to užila a přítel stejně tak, protože ve dvou se testuje lépe.


Zasedli jsme doma k válečné poradě, vymysleli jsme strategický plán a pustili se do testování rostlinných nápojů Alpro. V kuchyni se spustil povyk, běhalo se od plotny k mixéru a hlavně se ve velkém ochutnávalo.

Nejdříve jsme si vzali do hledáčku kokosový nápoj, který nám chutnal samotný ze všeho nejvíce. Ale přeci ho neochudíme o nějaké to speciální využití. Protože mi připomínal chuťově mou oblíbenou Piña Coladu, rozhodla jsem se ho namixovat se směsí mraženého ovoce a vytvořit si smoothie. Byla to dobrota a dovedu si představit, jak si s ním připravuji v létě osvěžující ovocné smoothie každý den.

O mandlovém nápoji jsem slyšela hodně a vím, že ho mají zahraniční blogerky v oblibě, hlavně do svých ovesných kaší. Takže bylo rozhodnuto, že ho nakombinujeme právě s ovesnými vločkami. Kaši jsme osladili medem a doplnili oříšky. Běžně by to byla lahodná snídaně, ale dnes to byla spíše večeře.

Ovesný nápoj jsem chtěla původně taky vyzkoušet s ovesnými vločkami, ale protože došly, tak přítele napadlo, že uvaříme kaši krupicovou. Tu jsme již tradičně posypali bio kakaem a doladili plátkem másla. O tuhle variantu jsme se málem poprali, samozřejmě řečeno s trochou nadsázky, a vy můžete hádat, kdo vyhrál.


Testování balíčku nás bavilo, jediné co si na svou příležitost musí ještě počkat je sójová alternativa smetany Alpro Cuisine, kterou využiji někdy příště, pravděpodobně k dochucení rajčatové polévky. No a čokoládový nápoj dostal přítel za odměnu, protože mi s touhle výzvou ochotně pomohl a hodlá si ho dát ke snídani, tak doufejme, že mu bude chutnat.

Přiznejte se, kdo z vás si výrobky Alpro kupuje? Napište mi případně váš osvědčený způsob využití, ať můžu zkusit něco dalšího.

You May Also Like

18 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.