Monday Morning

by - února 02, 2015

Pondělní rána jsou pro mě vždy těžká. Budík posouvám na dvakrát, přetáčím se na polštáři a snažím se zachumlat do peřiny a schovat se před světem. Jenže čas je neúprosný a povinnosti se plnit musí. Nedobrovolně se tedy zvedám a odcházím do koupelny. Po dlouhém čase, kdy se snažím, aby byl ze mě zase člověk, se přesouvám do kuchyně. Čeká na mě hrnek kávy, lahodná snídaně a pak už se jdu probrat na pravidelnou ranní procházku se Stacie.

Pondělní rána bývají těžká, ale existuje pár věcí, které mi je dokáží zpříjemnit. Bio denní olej na obličej Inlight mě po ránu krásně provoní. Tak trochu mě ještě nechává v tom klidovém režimu. Než si vyčistím zuby a zkrotím mou hřívu, tak se do pleti vsákne a připraví ji na další etapu, kterou je samotný makeup. 

Součástí mého zkrášlování, respektive mé přeměny na člověka, bývá paletka očních stínů Makeup Academy. Zemité tóny jsou mé nejoblíbenější a z této paletky využiji každičký až do posledního. Jediné, co mě na stínech mrzí je výdrž, protože po obědě po nich není ani památky a nebo se barva slévá. Takže mé hledání dokonalých očních stínů stále pokračuje.





První únorové pondělí mi také zpříjemňuje červená barva. Lak na nehty New York Color doplňuje krémová hydratační rtěnka Yves Rocher. Celý leden jsem preferovala jemné odstíny laků na nehty a na rtech jsem nosila maximálně balzám nebo lesk na rty. V únoru budu opět trochu odvážnější. V červené rtěnce se cítím skvěle a to teď potřebuji. Únor bude báječný, plný zážitků a červená to ještě více podtrhne.



Před odchodem z domu nezapomenu aplikovat oblíbenou vůni. Quelques Notes d´Amour mě očarovala pár týdnů zpátky. S ní se cítím žensky, smyslně a přitom odhodlaně a odvážně. Odpoledne si dopřeji lehký rozprašek pro oživení vůně a pak už se hrdě, alespoň v mysli, poplácám po rameni, protože jsem zvládla ten náročný start po dvou dnech volna. 

Jak to máte s pondělím vy? Patříte do skupiny těch, kteří ho nemají rádi, nebo ho berete jako každý jiný den?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.